Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een paar uurtjes vliegen en is dankzij haar bezienswaardigheden de perfecte stad voor een heerlijke stedentrip. Lissabon ligt aan de rivier de Taag en biedt een goede mix van historie, sfeer en cultuur. Je kunt er lekker en betaalbaar uit eten en het klimaat is aangenaam.

Er zullen diverse excursies worden gemaakt, zowel in Lissabon als in de omgeving, een programma dat vol cultuur zal zijn, maar ook tijd voor een rustig moment. Bezoek zal worden gebracht aan Basilica da Estreta, Casa dos Ovos Moles, Bairro da madragoa, Ciando. Een rit met tram 10 door het historische gedeelte. Verder een bezoek aan de bovenstad van Lissabon.

Een van de excursies zal zijn een bezoek aan Sintra. Het plaatsje bij Lissabon staat vol met fantastische kastelen en paleizen. Sintra ligt 30 km ten westen van Lissabon en staat sinds 1955 op de werelderfgoedlijst. De fraaie ligging, de koelte van de heuvels en waterbronnen maken Sintra tot het zomerverblijf van de Portugese koningin. 
Back to Top

Internetbedrijf Soldesign