Travel Organization for deaf people

"Sprekend de wereld in" 

Macedonië-Ohrid

Republiek Macedonië wordt vaak de parel van de Balkan genoemd. Het land grenst aan Albanië in het westen, aan Kosovo en Servië in het noorden aan Bulgarije in het oosten en Griekenland in het zuiden. Het land is bijzonder vanwege haar natuurschoon en haar culturele hoogtepunten.

Het grootste gedeelte van het land is bergachtig, hoogste punt is 2784 meter. Verder zijn er meer dan 50 grote en kleine meren. De belangrijkse meren zijn Ohrid, Prespa en Dojran. De hoofdstad is Skopje met 750000 inwoners Skopje is een stad met een traditie van 2000 jaar.

Hotel Bellevue een confortabel en sfeervol hotel dat gebouwd is in moderne stijl met uitzicht over het meer van Ohrid. Het hotel ligt direct aan het strand en beschikt over veel faciliteiten. Gasten die in Hotel Bellevue verblijven, kunnen ook gebruikmaken van de extra faciliteiten van het ernaast gelegen hotel Metropol. Het hotel is uitstekend gelegen aan de lange kuststrook van het kristalheldere water van Ohrid Meer en bevindt zich op ongeveer zeven kilometer afstand van het centrum van de stad.

historische bouwwwerken aan het Ohrid-meer

vlag van Macedonië 

stadje aan het Ohrid-meer