Travel Organization for deaf people

"Sprekend de wereld in" 

Italië-Venetië

Venetië is bekend om zijn water en vele bruggen die naar de diverse eilanden gaan. Openbaar vervoer is de boot en wel lijndiensten die regelmatig vertrekken en waarmee je ook kunt rondvaren. Venetië is bij uitstek een plaats om te wandelen. En voor je het hebt leren kennen zijn de dagen alweer om. Het bekendste plein is San Marco en het komt regelmatig voor dat het plein onder water staat. Er worden dan nood bruggetjes aangelegd.

Padova is een stad gelegen op een afstand van 45 min. Een stad vol historie en vele bijzondere kunstobjecten. Verblijf is in Chioggia dat onder Venetië ligt. Met het openbaar vervoer is het 45 min. naar Venetië.

Vanuit Chioggia zullen diverse excursies worden gemaakt. Bezoek aan Venetië, 's-avonds met de boot terug naar het hotel in Chioggia. Bezoek aan eiland Murano dat bekend is om zijn glaswerk. Bezoek aan het eiland Pellestrina, met de boot. Bezoek aan Padova en aldaar een wandeling door de stad. Op de laatste dag wordt er een bezoek gebracht aan de markt in Chioggia.

grachten van Venetië

vlag van Italië

historische bouwwerken in Venetië 
grachten van Venetië