Travel Organization for deaf people

"Sprekend de wereld in" 

Boekingsformulier

Als u aan een van de reizen wil deelnemen vragen wij u het boekingsformulier in te vullen en retour te zenden of te mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Uw boekingsformulier wordt in behandeling genomen als er 200 euro is ontvangen op het Iban nummer NL32 ABNA 089.41.27.748 daarna ontvangt u een bevestiging van de betreffende reis. Bij onvoldoende deelname ontvangt u uiterlijk 6 weken voor de geplande reis bericht en wordt aan u een alternatief aangeboden. Als u afziet van deelname ontvangt u 195 euro terug. Als u geboekt heeft en u wilt uw keuze
wijzigen dan is dit mogelijk. Staat het land of de plaats met uw voorkeur of gewenste datum niet in het overzicht, laat ons dit weten wij kunnen de data aanpassen aan uw wensen.

Reis - en annuleringsverzekering.
De reizen zijn excl. reis- en annuleringsverzekering . Indien u de beschikking heeft over een eigen reis - en annuleringsverzekering vragen wij u een copie aan ons te zenden. Indien u geen reis- of annuleringsverzekering heeft kunnen wij deze voor u afsluiten.

Taxi vervoer.
In de afgelopen jaren zijn er diverse deelnemers geweest die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om via ons een taxi te reserveren voor uw reis. Vervoer is vanaf uw huis naar de luchthaven en weer naar huis. Vooraf geven wij u een prijsopgave. Wilt u hier van gebruik maken vermeld dit dan op het inschrijfformulier.

Wij wensen u veel reis plezier, namens Sprekend de Wereld In.

Bereikbaarheid

Stichting "Sprekend de wereld in"
Reisvereniging voor doven & slechthorenden
Travel organization for deaf people

Stationsstraat 18, 4571 LB Axel
Mobiel 0031 (0) 6 53747313

E-mail: sprekenddewereldin@hotmail.com
E-mail: steefwied@live.nl

Inzoomen tekst

Suggesties voor grotere letters:

  1. Windows toetsenbord
    CTRL toets en de + toets
  2. MAC toetsenbord
    Command toets en de + toets

Boekingsformulier

Download HIER

uw

boekingsformulier 2021